~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

Periaatteeni

 

Pyrin kasvattamaan terveitä ja tasapainoisia undulaatteja. Yritän saada jokaisesta yksilöstä mahdollisimman kesyn, koska se vähentää linnun stressiä  käsittelyn ja häkin siivouksen yhteydessä. Parhaimmassa tapauksessa poikasesta tulee rapsutteluja rakastava täysipainoinen perheenjäsen. Poikasen lopullinen kesyys riippuu myös paljon siitä, kuinka paljon poikasen tuleva omistaja on valmis olemaan poikasen kanssa ja jatkamaan kesyttämistä.

Poikasille tajotaan erilaisia vihanneksia ja ruokia, jotta poikaset tottuisivat mahdolisimman monenlaisiin ruokiin.


Heti, kun poikasten lähtevät pesästä ja oppivat lentämään, poikaset pääsevät lentelemään tilavaan lintuhuoneeseen, jossa on paljon oksia lentoharjoituksia varten.

Rengastan kaikki poikaset A.C Hughesin värillisillä umpirenkailla, joiden väri vaihtuu joka vuosi. Renkaan väri ja tunnus helpottavat mm. linnun iän ja kasvattajan määrittämisessä.


Kasvatustyöni

K
asvatustyössäni, tai ehkä oikeammin pesittäessäni lintujani, pyrin jalostamaan suuri kokoisia sekä kauniita erivärisiä undulaatteja. Erityisesti spangle, Australian kirjava ja harmaasiipi ovat minulla jalostuksessa. Tämän lisäksi yritän saada tuotua Suomeen harvinaisempia värimuunnoksi. Tällä hetkellä tavoitteena on tuoda Suomeen Texasin clearbody sekä fallow.

Undulaattini löydät täältä  »

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

Copyright ©    Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Mia 2006