~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

 

Britta Nimi:
Britta
Sukupuoli:
Naaras
Väritys:
Vihreä: Opaali-Lacewing
Rengas:  alumiininen avorengas  (Z)SN¦335514
Syntynyt:
2009
Kuollut: 27.1.2011
Hankittu: Espoon Sellon Faunataresta 2010
Kasvatusmaa:
Saksa

Britta muutti parveeni 22.7.2010 Espoon Sellon faunataresta, jonne se oli tuotu Saksasta. Vahanahan kunnosta ja väristä voi päätellä sen olleen ostohetkellä ainakin vuoden verran, jos ei enemmän.

Otin yhteyttä saksalaiseen lintuyhdistykseen ZZF:ään, josta kyselin tytön rengastusvuotta. Vastaukseksi tuli vuoden 2009 loppu, eli Brittan on täytynyt syntyä joko vuoden 2009 alusta tai keskellä.

Väriltään Britta on harvinainen lacewing opaaliin yhdistyneenä.
Britta on kooltaan australialainen, mutta päänmuoto muistuttaa englantilaista, joten luultavasti sillä on sukujuuria myös näyttelylintujen puolella.

Nimi

Britta on skandinaavinen nimi ja lyhenne Birgitta nimestä.

Kuolema

Löysin Brittan aamulla 27.1.2011 häkin pohjalta kouristelemasta. Otin sen käteen ja yritin antaa vielä ruiskulla BioPlussaa, jossa mm. valkosipulin antibioottista allisiinia. Britta tuntui kädessä selkeästi viileämmältä ja ehkä se kouristelikin juuri ruumiinlämmön laskun takia, lopulta tyttö kuitenkin kuoli.

Britta ei ollut kuolemaa edeltävinä päivinä oireillut pahemmin; se ei ollut oksentanut eikä uloste ollut löysää, ainoastaan se nukkui paljon.Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

Copyright ©   Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Mia 2006