~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

 

GoshaNimi:
Gosha
Sukupuoli:
Koiras
Väritys:
Vaaleansininen mut.1 ja mut.2 (=keltanaamio): spangle opaali
Rengas:  alumiininen avorengas (Z)SN 3¦36 156 
Syntynyt:
Alkuvuodesta 2009
Hankittu: Tuli yksityiseltä 5.12.2010
Kasvatusmaa:
Saksa
Sijoituksessa: Emilia Malmivaaralla. Pääset katsomaan Goshan touhuja Emilian blogista.

Gosha on lähes sateenkaaren värinen, ainoastaan harmaasiipisyys puuttuu. Goshan pään höyhenytys muistuttaa pituuden puolesta paljon englantilaisen undulaatin höyhenytystä, mutta muuten se on kropaltaan ja kooltaan australialainen. 

Gosha saapui parveeni 5.12.10 yhdessä Roxin ja Lexin kanssa. Tällä hetkellä se on Roxin pari. Goshan edelliset omistajat ostivat pojan joulukuussa 2009 Sellon Faunataresta. ZZF:ltä sain tietää, että poika on saanut renkaan jalkaansa elokuussa 2009, joten uskoisin sen syntyneen vuoden 2009 alkupuolella.

Goshalla on melko paljon erilaisia äänteitä soidinlaulussaan verrattuna muiden parveni koiraiden lauluääneen. Mielestäni tämä on mielenkiintoinen havainto siitä, miten koiraat oppivat soidin laulunsa ilmeisesti muiden koiraiden laulua kuuntelemalla.

Nimi

Gosha on venäläinen, englantilainen ja kreikkalainen nimi. Venäjän kielellä nimen alkuperä tarkoittaa maanviljelijää.Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

Copyright ©   Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Annika