~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

 

Lexi 


Nimi:
Lexi
Sukupuoli:
Naaras
Väritys:
Vaaleansininen violetti mut.1 ja mut.2 (=keltanaamio): spangle
Rengas:  alumiininen avorengas (Z) BG 2¦85312
Syntynyt:
Loppuvuodesta 2008
Hankittu: Tuli yksityiseltä 5.12.2010
Kuollut: 17.11.2011
Kasvatusmaa: Saksa

Lexi on tyypillisen, mutta hieman tanakamman aussin näköinen. Perusväri on vaaleansininen, joka on tummunut hieman violetin tekijän vaikutuksesta. Lexillä on myös keltainen maski, joka ei ole kuitenkaan valunut muualle kroppaan yhtä voimakkaasti kuin Goshalla. Odotankin, millaisia keltanaamioisia poikasia nämä saavat. 

Olen ajatellut pesittää Lexiä jossain vaiheessa Nickyn kanssa goldenfacen parantamiseksi, ja muutenkin näiden kahden keltanaamion tutkimisen takia.

Lexi saapui parveeni 5.12.10 yhdessä Goshan ja Roxin kanssa. Tällä hetkellä sillä ei ole paria, mutta Nicky on kyllä välillä laulanut sille. Lexin edelliset omistajat ostivat tytön joulukuussa 2009 Sellon Faunataresta. ZZF:ltä sain tietää, että tyttö on saanut renkaan jalkaansa tammikuussa 2009, joten sen täytynee olla syntynyt vuoden 2008 aikana.

Nimi

Lexi on alunperin kreikkalainen nimi ja tarkoittaa miesten puolustamista.


Kuolema

Lexin silmään tuli onglemia, ja se näytti vuotavan. Tyttö sai alkuun el.lääkäriltä antibioottikuurin, joka ei kuitenkaan tehonnut. Kun silmä tuntui turpoavan ja vuotavan enemmän, vein tytön eläinlääriin, joka totesi, että silmässä saattaisi olla kasvain, joka tuottaa linnulle kipua. Koska el. lääkäri uskoi linnun kärsivän, eikä sen oloa voinut mitenkään helpottaa, katsoin, että se on paras lopettaa, kun el. lääkäri sitä ehdotti.


Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

Copyright ©   Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Mia 2006