~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit ¦  Sivukartta

 

Lily 


 

Nimi: Lily

Nimipäivä: 15. huhtikuuta

Sukupuoli: Naaras
Väritys: Sininen goldenface: Ino-opaali
Rengas: sininen umpirengas nro. 7AHL08 
Syntynyt: 3.12.2008
Kuollut: 17.11.2011
Vanhemmat: Roope (isä) ja Moona (emo)
Kasvattaja: Annica Haga


Lilyn isä on ensimmäinen lintuni Roope ja emo Amani Banjon Moona-tyttö, joka oli minulla pesintälainassa. Lily on suht kesy lintu, sillä se tulee sormelle istumaan ja saattaa samalla koitaa nakerrella sitä, toisinaan onnistun myös rapsuttamaan sitä. Väriltään Lily on kauniin vaaleankellertävä, minkä saa aikaan ino ja keltanaamio tekijät. Koska Lily on keltanaamio mutaatioltaan goldenface, pitäisi keltaisen värin iän myötä voimistua.


Nimi

Lily nimen alkuperä on latinan kielessä. Lily tarkoitaa "lilja" nimistä kukkaa, joka symboloi viattomuutta, puhtautta ja kauneutta.

Kuolema

Vein Lilyn eläinlääkäriin, koska sen ruumis kasvoi vuoden sisällä valtavasti ja tämän seurauksena lento- ja liikuntakyky heikkeni huomattavasti. Eläinlääkäri totesi, että Lilyllä on rasvakasvain. Päätin antaa eläinlääkärin lopettaa Lilyn 17.11.2011, jottei sen tarvitsisi kärsiä enempää, ja kuolla kitukuolemaa.


Sukupuu
Lily ja Lucien

Katso kuvia >>


Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Foorum ¦  Sivukartta

Copyright ©     Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Mia 2006