~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

 

Melanié 

 Nimi: Melanié

Kasvattajan antama nimi: Charles

Nimipäivä: 26. tammikuuta

Sukupuoli: Naaras
Väritys: Harmaa (1 tek.) tai (2 tek.): Normaali
Rengas: 1DD07L
Syntynyt: 18.1.2007

Kuollut:  19.5.2008
Vanhemmat: Victor (isä) ja Agnes (emo)
Kasvattaja: Jonna Dunkel

Luonne: Hyvin sosiaalinen ja reipas.

 

Melanié on kaunis tummanharmaan värinen englantilainen undulaatti. Se on hyvin sosiaalinen ja pyörii aina muiden mukana. Melanié on ensimmäinen englantilainen undulaattini ja toivon löytäväni sille vielä puolisokseen toisen enkun.

Suku ja väritys

Suomessa syntynyt Melanié muutti minulle 28.2.2007, ja se on Jonna Dunkelin kasvatteja. Melanién isä on harmaanvärinen Victor, joka kantaa kaneli-geeniä piilevänä ja äiti on harmaanvihreä Agnes. Koska Melanién molemmat vanhemmat ovat väriltään heterotsygootteja harmaita, saattaa Melanié olla homotsygoottinen harmaa, jolloin kaikki sen poikaset olisivat perusväriltään harmaita.

Nimi

Melanié on ranskalainen nimi, ja tarkoittaa mustaa tai tummaa. 

Muuta

Melanié pitää erityisesti toisista undulaateista ja niiden rapsuttelusta, etenkin Vanin rapsuttamisesta. Myös herkkutangot ovat sen herkkua. Melanié rakastaa myös ylikaiken uimista ja minun hiusteni repimistä.

Kuolema

Melanié kuoli luultavasti kuputulehdukseen. Sairauden oireina olivat ripulointi ja oksentelu, sekä loppu puolella oksennuksen joukossa näytti olevan myös verta. Sairaudesta huolimatta Melanién voimat näyttivät säilyneen kohtalaisina, ja se söi ja joi.  Yritin hoitaa tyttöä eläinlääkärin määrämällä Amovetillä sekä vitamiinihunajaliuoksella. Kaikista hoitoyrityksistä huolimatta, Melanié poistui parvestani 19.5.2008 ehtien elää 1,5 vuotta.

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Sivukartta

Copyright ©   Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Annika 2006