~ Genetiikan ihmeitä ja värimuunnosten kauneutta ~

Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit ¦  Sivukartta

 

Noël 


 

Nimi: Noël

Nimipäivä: 25. joulukuuta

Sukupuoli: Naaras
Väritys: Vaaleansininen (dd): FBC-harmaasiipi (clearwing-harmaasiipi) resessiivinen kirjava keltanaamio mutaatio 1
Rengas: Alumiininen avorengas
Syntynyt: 2007, Ruotsi
Kuollut:  15.6.2008
Vanhemmat: ?
Kasvattaja: Kasvatusmaa Ruotsi

Ostin Noëlin joulukuussa 2007 Lohjan Virkkalassa sijaitsevasta eläinkaupasta nimeltä Okalintu. Myyjän mukaan Noël oli ostohetkellä noin puolivuotias.

Parvestani Célian tykästyi kovasti Noëliin. Célian haluaisi koko ajan rapsutella Noëlia. Nämä kaksi löytyvätkin usein toistensa vierestä istumassa. Pojista Viki on kiinnostunut Noëlista ja se ruokkiikin välillä Noël-tyttöstä.


Nimi

Noël on ranskaa ja tarkoittaa joulua. 


Kuolema

Noël ei ehtinyt kauakaan olla parvessani, sillä se kuoli 15.6.2208. Noël sairastui samoihin aikoihin kuin Melanié, mutta sinnitteli 3 viikkoa pidempään kuin se. Oireina sillä ilmeni jonkin asteista krampautumista, eli ei mitään samaa kuin Melaniélla. Noëlin toinen jalka näytti osittain toimintakyvyttömältä ja pää tahtoi kääntyä toiseen tiettyyn suuntaan. Annoin Noëlille samaa Amovetia kuin Melaniélle sekä hunajavitamiiniliuosta, myöhemmin lisäsin tuohon myös mineraalilisän. Noël pysyi pari viikkoa tasaisessa tilassa, pysyi menemään ruokakupille tai söi simeniä maasta. Viimeisinä päivinä Noëlin kunto alkoi laskea eikä se tahtonut päästä enää ruokakupille, tämän takia se laihtuikin älyttömästi ja luulen sen kuolleen luoppujen lopuksi nälkään.


Etusivu ¦ Undulaattini ¦ Tietoa undulaateista ¦ Genetiikka ¦ Värimuunnokset ¦ Poikaset ¦ Kuvia ¦ Linkit  ¦ Foorum ¦  Sivukartta

Copyright ©   Annica Haga

Kuvien, tekstien tai grafiikan kopiominen ilman lupaa kielletty.

Webdesign by Mia 2006